Kryptonex scam

Kryptonex Recension: Är det en bluff?

Kryptonex är ett relativt okänt företag jämfört med andra större företag som FXGM. Dem finns i Sverige och jobbar med s.k. kryptovalutor. Den svenska riksbanken funderar nämligen på att lansera Sveriges egna kryptovaluta och kryptonex erbjuder dig att köpa denna valuta hos dem.  Enligt företaget så har dem blivit utvalda av Sveriges riksbank och vet vad denna valuta kommer att heta. Enligt kryptonex kommer också priset gå upp väldigt mycket efter att den har blivit lanserad och därför ska du skynda dig och köpa så mycket som möjligt av den i förväg. På detta sätt kommer du då tjäna massor med pengar när denna nya kryptovaluta kommer ut och stiger massor i pris. Men stämmer verkligen detta eller är kryptonex bara ett falskt företag som vill lura dig på pengar? Det ska vi ta reda på idag.

Varningstecken:

Det finns väldigt många varningstecken som tyder på att kryptonex kanske inte är särskilt ärliga över huvud taget. Det första tecknet är ganska uppenbart. Varför skulle Sveriges riksbank välja ett privat företag för att lansera deras valuta? Kan de inte göra det själva? Och om de nu hade valt kryptonex, borde inte de ha berättat det för resten av Sverige?

Nästa varningstecken är också ganska tydligt. Du behöver faktiskt bara kolla på deras sida för att se det, sidan är dålig. Riktigt dålig faktiskt. Med en dålig design och en dålig design är det uppenbart att vem som än gjorde sidan inte har lagt ner särskilt mycket tid. Om sidan bara finns för att lura dig på pengar är detta en perfekt taktik, de räknar inte med att ha uppe sidan särskilt länge och därför lägger de inte ner särskilt mycket tid på den. Detta är därför ett väldigt bra sätt att se om en sida är gjord av ett seriöst företag eller inte.

Vad de gör:

Vad kryptonex gör är att de utnyttjar att Sverige håller på att utveckla en egen kryptovaluta för att lura folk på deras pengar. De säger att du via dem kan investera i denna kryptovaluta innan den ens har kommit ut men detta stämmer inte.

Gå aldrig på saker som detta, om det inte kommer från officiella källor så stämmer det säkerligen inte. Varför skulle Sveriges Riksbank ge kryptonex, ett okänt företag, uppdraget att utveckla deras kryptovaluta och att sedan låta folk investera i den, utan att säga ett ord till folk. Om det faktiskt stämde kan du vara säker på att Riksbanken åtminstone skulle ha sagt något till dem som bodde i Sverige men de har inte sagt ett ord. Av detta kan man då enkelt dra slutsatsen att kryptonex helt enkelt är ett falskt företag som bara vill ha dina pengar.

Men varför går folk fortfarande på saker som detta? Det är tyvärr ganska enkelt att förklara. Folk vill tjäna pengar och gärna enkelt. Därför faller vi ofta för saker som detta, de tror att de kommer bli rika utan att behöva jobba. Glöm aldrig detta: Det är INTE möjligt.

Förhoppningsvis har ingen missförstått detta nu men för säkerhets skull ska vi förtydliga vad vi har sagt i denna artikel. Kryptonex är inte valda av riksbanken. De vill bara lura dig på dina pengar och du kommer inte få tillbaka ett öre om du ger dem dina pengar. Tyvärr, men så är det bara. Lita inte på dem under några omständigheter. Kryptonex är bara ytterligare ett företa som utnyttjar folk för att tjäna pengar. De är verkligen inte det första företaget som har gjort detta och de är säkerligen inte det sista. Så länge det finns folk att lura kommer dessa företag att finnas, så enkelt är det.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.