Fortissio - Sverige, Stockholm

Fortissio Recension

Fortissio är en CPD online-mäklare som är baserad i Grekland. Ett grekiskt värdepappersföretag som också utmärker sig när det gäller aktier, valutor, råvaruhandel och kryptokurvor. Detta företag grundades år 2011 och fortsätter med sin verksamhet i dag. Den specifika platsen för deras huvudkontor eller baskontor är i detta fallet Marousi, Grekland.

Om du är nybörjare och vill börja handla med Fortissio, måste du veta viktiga detaljer om deras firma först. Om du vill att din upplevelse med dem att vara en smidig, överväga att följa denna nybörjare Guide.

Är Fortissio Reglerad?

Ett företag, firma eller någon verksamhet bör regleras. Och vara ett regelverk som de kan följa. Regeringens eller en viss kommissions föreskrifter används för att undvika att skulder uppstår som kan störa deras verksamhet. Att vara reglerad innebär också att miljön, arbetstagare / anställda och konsumenter/kunder ska skyddas.

Bra nyheter för Fortissio kunder som företaget är en reglerad mäklaren under HCMC eller Grekiska kapitalmarknaden Provisioner. Detta säkerställer att du som kund skyddas när du interagerar eller utnyttjar sina tjänster.

Vilken typ av handel kan du göra med Fortissio?

Som det nämnts ovan utmärker Fortissio också inom handelsområdet. Som kund hos Fortissio, kan du göra följande med dem:

 • Valuta

Om du någonsin vill delta i det växande fältet på valutamarknaden kan Fortissio hjälpa dig. Fortissio har detta stora utbud av valutor som du väljer, till exempel amerikanska dollar, Yen, Euro, Franc och många fler. Om du arbetar med Fortissio har du tillgång till handelsvalutor via CFDs.

 • Råvaror

Fortissio erbjuder också ett brett utbud av jordbruksprodukter som ska handlas. Råvaror, som bomull, socker och bomull. Men deras råvaruhandel är inte bara begränsad till jordbruksprodukter eftersom de också kan handla ädelmetaller; guld och olja, koppar och platina och många fler. Slutligen handlar de också om naturresurser som gas och olja. Du kan ha tillgång till alla dessa genom CFDs och om du handlar med Fortissio.

 • Aktier

Tro det eller ej, men Fortissio handlar även med aktier. Om du letar efter möjligheter på aktiemarknaderna och handel med några av de största företagen i världen? Du kan göra det möjligt genom att handla med Fortissio. Med dem kan du få tillgång till företagen via CFDs.

 • Kryptovalutor

Om du funderar på att handla dina kryptovalutor kan Fortissio också vara till tjänst. Det finns många webbplatser på internet som erbjuder att handla med dina kryptovalutor, men du bör alltid gå med ett väletablerat företag som Fortissio.

Handlar Fortissio med kryptovalutor?

Om du äger några kryptovalutor och vill att den ska handlas, är det bästa företaget Fortissio. Deras handelskapacitet är inte bara begränsad till råvaror, aktier och valutor. De handlar också med kryptovalutor. De har flera sätt som du kan använda för att handla dina kryptovalutor. Du kommer också att styras i företaget från början och upp i slutet av processen.

Hävstångseffekter

Hävstångseffekt innebär att kunderna eller handlarna att öppna i några större möjligheter eller positioner. Med större positioner kan detta innebära att handlarna kan göra omedelbara vinster men kan också leda till omedelbara förluster.

Fortissios hävstångseffekt följer regeln för Europeiska värdepappers-och marknadsmyndigheten. Så deras hävstångsalternativ är bara upp till 1: 30.

Öppna ett konto hos Fortissio

Fortissio har en olika konton som du kan njuta av. Nedan är den typ av on med sina egna fördelar:

 • “Basic” konto

Prisrabatt: **

Rolloverrabatt: **

Position förlusttäckning: **

 • “Discovery” konto

Prisrabatt: 5%

Rolloverrabatt: 5%

Position förlusttäckning: 20%

 • “Silver” konto

Prisrabatt: 10%

Rolloverrabatt: 10%

Position förlusttäckning: 25%

 • “Guld” konto

Prisrabatt: 15%

Rolloverrabatt: 15%

Position förlusttäckning: 30%

 • “Diamond” konto

Prisrabatt: 20%

Rolloverrabatt: 20%

Position förlusttäckning: 35%

 • “VIP”-konto

Prisrabatt: 25%

Rolloverrabatt: 25%

Position förlusttäckning: 40%

Det finns också olika fördelar som företaget kan bevilja dig, beroende på vilket konto du ska använda. Att öppna ett konto med dem är också en steg-för-steg-process som du kommer att vägledas på vägen.

Fortissio Uttag

Uttag hos Fortissio görs enkelt likaså. Stegen nedan är det enda förfarande som du kommer att göra:

 • Öppna via ditt handelskonto och registrera det uttag du kommer att göra.
 • Om ditt sätt att finansiera är genom ett kreditkort, kommer en kreditdeklaration att vara närvarande. Fyll i deklarationen och skicka formuläret via fax eller via e-post på sin officiella hemsida eller på support@fortissio.com
 • Uttag kommer att skickas beroende på vilken modell du har använt. Vid användning av kreditkortet, kommer uttag att skickas direkt till samma kreditkort. Om banköverföring har valts, kommer det att riktas till ditt eget bankkonto.
 • Uttagsbegäran tar en arbetsdag att bearbeta, men överföringen av medel beror på vilket betalningssätt du använde.

 

Att hanndla med Fortissio kommer definitivt att ge dig en fördel. Om du är intresserad av att handla med dem, har denna artikel täckt det som du bör överväga och vara medveten om. Använd den här guiden rätt, och du kommer att vara precis som en erfaren Fortissio-kund och du kommer troligtvis att öka chanserna för framgångsrika handelsbeslut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *